Bekijk het volledige profiel van Angelique van Stiphout en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Angelique van Stiphout heeft 0 klassenfoto's en kent 19 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Ik geloof dat wij een van de e...

Ik geloof dat wij een van de eerste gemengde klassen op deze school waren. Klasgenootjes Mariella van Lieshout, Jacqueline Vulders, Conny, Brigitte Sterken.

2008, Angelique van Stiphout

He he eindelijk mocht ik naar ...

He he eindelijk mocht ik naar de VZ na dat rare jaar op de INAS nou mooi balen dus weer zo'n opleiding met van die rare typetjes als leerkrachten en een gymleraar waar ik dus echt niet mee door een deur kon en dan die stage bij de voorzitter van de gehandicaptenraad thuis ik was een poetsmiep ipv een stagiere het enige leuke daar aan was dat ik kon gaan fietsen met het kleinste kind daar in huis verder hield ik het na een jaartje voor gezien.

2003, Angelique van Stiphout

Ik deed de MDGO INAS opleiding...

Ik deed de MDGO INAS opleiding omdat ik uitgeloot was voor de MDGO VZ opleiding en ik moest ergens heen voor een jaar dus hier ik vond het maar rare snuiters die artistieke figuren plus de rare leerkrachten Paul de Krom en Ans ... hele rare mensen vond ik het!!

2003, Angelique van Stiphout
?