Bekijk het volledige profiel van Angelique van rijnsoever en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Angelique van rijnsoever heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ook hier heb ik een leuke tijd...

Ook hier heb ik een leuke tijd gehad. Mijn vrienden waren toen. Kelly, Miriam, Amal, Ronald, Ruud, Dennis. Onze mentor was Carel dat was wat minder maar ach. De leuke leraren waren Jan geschiedenis, Heidi scheikunde, Illi? gaf engels, en Rob die gaf wiskunde. Er waren er nog meer maar die weet ik niet echt meer. Half het tweede jaar zijn we verhuist naar Vaderijndreef. En dat was nou niet echt leuk. De mensen in de klas wel maar verder niet. Zou het leuk vinden om elkaar weer eens te zien. Groetjes Angelique

2004, Angelique van rijnsoever

Dit was een van de geweldigste...

Dit was een van de geweldigste school. Heb hier met veel plezier op gezeten. Mijn vriendinnen waren toen Marissa, Ilse, Lotte, Marije, Brigitte,en meer maar weet de namen niet echt meer. Bij ons in de klas zatten ook 3 jongens Benno, Martijn en Jasper. Ikzou het wel grappig vinden om met z´n alle weer een keer bij elkaar te komen. Weet alleen niet of dat lukken gaat. De leukste leraren waren. Christien, Dhr. Baalman en Danny de gymleraar. Laat het weten als ik bij jou in de klas heb gezeten. Mischien zijn we elkaar weer eens terug avrijnsoever at ******* punt en el Wat vervelend nou mag niet schriven bij welke provieder het is in ieder geval erg heet !!!!!!(engels) en dan mail.

2004, Angelique van rijnsoever
?