Bekijk het volledige profiel van Angelique van der Staaij-Brussee en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 22

Angelique van der Staaij-Brussee heeft 22 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Ongelófelijk dat juffrouw Plu ...

Ongelófelijk dat juffrouw Plu nú nog steeds weet wie mijn moeder is...?! Ik herinner me eigenlijk alleen nog de waterbak en Menno Douwes-Dekker die steeds de mouwen van z'n truien aan flarden at... haha! Ach ja... de eerste dag kan ik me toch ook nog wel levendig herinneren... wát een verdriet!!

2003, Angelique van der Staaij-Brussee

Jaaaa, Steenbergen en z'n prac...

Jaaaa, Steenbergen en z'n prachtige uitleg met aardrijkskunde! Namen; Ruth (is nog steeds m'n beste vriendin!) Patricia en Monique de tweeling, Mireille, Monique, Joke, Kirsten, Astrid, Diana en natuurlijk de mannen uit onze klas Reinier en Stefan! Ben hier na 2 jaar gestopt. Ik wilde gaan werken en ben voor een half jaar naar Engeland gegaan als au-pair.

2003, Angelique van der Staaij-Brussee

Inderdaad de 1e 2 jaar op de m...

Inderdaad de 1e 2 jaar op de meeuwenlaan daarna naar de van Brakelstraat waar we ook nog eens les kregen op een zolderkamer! Andere herinneringen: ***Mw Vallenduck voor Engels, lief mens! ***Die slang in de ruimte voor biologie... en de levende ratjes die hij at... gétver!! ***VD Veen voor aardrijkskunde en later voor Nederlands, grove fout op het bord; "uittreksel", Meneer Haasnoot corrigeerde hem even... haha!! Ondeugend mannetje ***Wiskunde van de Feijter... Marijke en ik moesten zó om z'n slaapkrul lachen dat hij knalrood werd en ons de gang op stuurde ;-) ***Tekenles van van Es ***Typeles op van die oude vooroorlogse typemachines, 'k dacht dat ik er nooit iets aan zou hebben... toch wel handig geweest! ***Textiele werkvormen van mevrouw Zwitser, kostuumgeschiedenis, práchtig! ***Namen; Arlien van der Gugten, Marijke Zwanenburg, Karina van Egmond, Jaqueline van Duin.

2003, Angelique van der Staaij-Brussee
?