angelique van den Berg

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van angelique van den Berg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  angelique van den Berg heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik was eerst op een andere kleuterschool maar mijn ouders gingen verhuizen toen kwam ik terecht bij juf Ada in de kleuterklas.

  Ik was eerst op een andere kleuterschool maar mijn ouders gingen verhuizen toen kwam ik terecht bij juf Ada in de kleuterklas. In de 1 ste klas ben ik blijven zitten was toen nog heel gewoon samen met nog een jongen. In deze klas deed ik het waarschijnlijk beter. Mijn vriendin op deze school was anita van vianen. Ik weet de meeste leraren nog wel eerst juf Tinneke, 2de klas juf v. Onselen heel lief klein vrouwtje. Daarna juf huysstee of zoiets daarna meester heus, meester zijlstra en meester de haan. Ik heb de basis school periode niet als fijn ervaren ben veel gepest. Ben echt een lange tijd erg onzeker over mezelf geweest. Ben nooit met plezier naar school gegaan.Het pest beleid op school dat bestond toen nog allemaal niet zo, als ik bekijk hoe dat nu gaat.

  Prinses Marijke School, 1980

  mw.

  mw. Marel juf van engelse les daar kon ik niet mee overweg. Meester hofland van biologie grappige vent en meester Hatttum gaf gym erg streng. Dhr bouwmeester gaf geschiedenis ze noemde hem bouwmuppet. De congierge was een toffe peer dhr Haaring. Leuke school tijd laatste jaar op locatie monster gezeten omdat in de naaldwijk een verbouwing plaats vond

  oranje nassau, 1987

  ?