Angélique van den Berg

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Angélique van den Berg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Angélique van den Berg heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik moet wel heel diep graven maar alleen al het feit dat je daar in eens weer de jongste was.

  Ik moet wel heel diep graven maar alleen al het feit dat je daar in eens weer de jongste was....heel bijzonder. Ben na 2 jaar vertrokken naar de LHNO in Naaldwijk, een paar maanden later kwam Anita Wissenburg ook...gezellig!!!!!

  Sint Ludger Mavo, 1978

  Alles was leuk op deze school - ze zaten nog in een soort van proefperiode en alles kon.

  Alles was leuk op deze school - ze zaten nog in een soort van proefperiode en alles kon.... heel bijzonder was dat, ik was zelfs heimelijk verliefd op de leraar die boekhouden gaf (ik noem zijn naam lekker niet.....) Schoolkamp op Terschelling wat 1 groot feest was, ik denk dat er na ons jaar wel wat regels bijgesteld zijn... Namen uit die tijd: Ingrid van Beek, Esther Jochems, Anja (achternaam kwijt), Yvonne de Kruijf, Paula Visser en hoe heet ze nou, klein wijfie met krulletjes uit Schevingenen.... Geweldige tijd, was echt mijn allerleukste schooltijd.. Het zou eigenlijk hoog tijd moeten zijn om iedereen uit die tijd weer eens te zien.

  KMBO, 1982

  Ik denk nog wel eens aan juffrouw Breuers.

  Ik denk nog wel eens aan juffrouw Breuers......... en aan haar van bio - ze werd zo lekker boos als we met de tafels zaten te klapperen, geweldig! We hebben wat afgespijbeld.......

  mariaschool, 1979

  ?