Bekijk het volledige profiel van Angélique van den Berg en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 2

Angélique van den Berg heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Ik moet wel heel diep graven m...

Ik moet wel heel diep graven maar alleen al het feit dat je daar in eens weer de jongste was....heel bijzonder. Ben na 2 jaar vertrokken naar de LHNO in Naaldwijk, een paar maanden later kwam Anita Wissenburg ook...gezellig!!!!!

2005, Angélique van den Berg

Alles was leuk op deze school ...

Alles was leuk op deze school - ze zaten nog in een soort van proefperiode en alles kon.... heel bijzonder was dat, ik was zelfs heimelijk verliefd op de leraar die boekhouden gaf (ik noem zijn naam lekker niet.....) Schoolkamp op Terschelling wat 1 groot feest was, ik denk dat er na ons jaar wel wat regels bijgesteld zijn... Namen uit die tijd: Ingrid van Beek, Esther Jochems, Anja (achternaam kwijt), Yvonne de Kruijf, Paula Visser en hoe heet ze nou, klein wijfie met krulletjes uit Schevingenen.... Geweldige tijd, was echt mijn allerleukste schooltijd.. Het zou eigenlijk hoog tijd moeten zijn om iedereen uit die tijd weer eens te zien.

2004, Angélique van den Berg

Ik denk nog wel eens aan juffr...

Ik denk nog wel eens aan juffrouw Breuers......... en aan haar van bio - ze werd zo lekker boos als we met de tafels zaten te klapperen, geweldig! We hebben wat afgespijbeld.......

2003, Angélique van den Berg
?