Ontdek PLUS

angelique tripodi

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van angelique tripodi en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  angelique tripodi heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  dit was een christelijke school alles deden we samen niet als individu ik kon daar niet in mee komen en ben 1 keer blijven zitten en daarna naar basis school de branding gegaan waar het een stuk beter ging.

  dit was een christelijke school alles deden we samen niet als individu ik kon daar niet in mee komen en ben 1 keer blijven zitten en daarna naar basis school de branding gegaan waar het een stuk beter ging

  Het Kompas, 1973

  vond deze school helemaal niks maar ja moest nog leren he ben na een jaar gaan werken dat was beter.

  vond deze school helemaal niks maar ja moest nog leren he ben na een jaar gaan werken dat was beter

  Teun Sabelschool, 1984

  top tijd de leukste school waar ik heb gezeten auto techniek tractor rijden biologie met leraar oosting nederlands vond ik niks maar de leraar was te gek lange jezus werdt hij genoemd en mors van wisknude echt een te gekke tijd gehad daar.

  top tijd de leukste school waar ik heb gezeten auto techniek tractor rijden biologie met leraar oosting nederlands vond ik niks maar de leraar was te gek lange jezus werdt hij genoemd en mors van wisknude echt een te gekke tijd gehad daar

  Streekschool voor land- en ..., 1979