Angelique Storm

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Angelique Storm en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Angelique Storm heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Weet niet meer zo veel van die tijd.

  Weet niet meer zo veel van die tijd.Alleen nog Juffrouw Jacobs met haar pot thee en boterhammen. En dat ik het erg jammer vond dat ik na twee keer de tweede klas gedaan te hebbben van school af moest.

  ockenburgschool, 1977

  Toen ik op school kwam zaten we nog op de Kareldoormanlaan.

  Toen ik op school kwam zaten we nog op de Kareldoormanlaan. Maar we gingen toen verhuizen naar de Citerstraat. In de school waar ik eerst op zat, de Ockenburg. De leraren vond ik erg leuk. Ik weet nog juf Houteman, V. Wijnen, meester Hak (met zijn gitaar en liedjes zoals: Janna, De lieverdjes, Die Boetiek, Huis op pootjes) en Kamphuis. Een aantal klasgenoten waren Danny Bongers, Dennis Bekker, Ronald Smidt, Remco Lukker, Dennis Hees, Georgette Klerex, Sijlvester Hamel, Renaldo Haan, Barbara Kronenburg, Aad vd Bend, Martin Goedhals, Ingrid vd Nouweland, Daphne v Aken, Coolja v Dammen, Alex Vos, Emiel Vissen, Rene Surland, Nico Graaf, Patrick Beunen en Rene 't Lam. Het leuke is dat ik nu kinder leidster ben op een peuterspeelzaal en na schoolse opvang. Bij mij op de opvang zitten nu twee kinderen die nu ook op de Elsenburg school zitten. één daarvan zit zelf bij meester Kamphuis in de klas waar ik ook bij in de klas heb gezeten.

  Elsenburg, 1980

  ?