Angelique Schuyt

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Angelique Schuyt en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Angelique Schuyt heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Als ik het zo'n beetje lees wat iedereen erop heeft gezet dan heeft iedereen het toch wel over onze concierge Hoff, echt een geweldige leuke vent.

  Als ik het zo'n beetje lees wat iedereen erop heeft gezet dan heeft iedereen het toch wel over onze concierge Hoff, echt een geweldige leuke vent. Ikzelf heb er een erge leuke tijd gehad en ik zag bij Caroline Nieves een klassefoto staan waar ik ook inderdaad bij sta. Echt geweldig!!! En dan zie ik die William Maas weer staan nou dat was wel voor mij de bink van de school. En wij als pechvogels van jaar 1981, gingen met klasseweek naar Heino terwijl ze elk jaar naar Parijs gingen. Altijd als ik langs de sloterplas rij denk ik aan die eeuwige rondjes rennen maar daarna het zwembad in. Mijn beste vriendin op de Mavo was wel Sylvia Emmerich, we deelden ook de zelfde hobby PAARDEN! Ik zal ook nog kijken voor foto's en dan komen ze erop.

  mavo slotervaart rk, 1977

  ?