Ontdek PLUS

Angelique Pruijssers

Kent 26 personen

Getrouwd , 3 kinderen
Woont in De Bilt

  Bekijk het volledige profiel van Angelique Pruijssers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Angelique Pruijssers heeft 5 klassenfoto's en kent 26 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb hier alleen de kleuterschool gedaan.

  Ik heb hier alleen de kleuterschool gedaan. Mijn beste vriendinnetje was Kirsten Landzaat. Wat vond ik het erg toen ze ging verhuizen naar Gaanderen.

  Jacinta, 1980

  We hadden een gezellige klas met weinig jongens.

  We hadden een gezellige klas met weinig jongens. Michael en Jolanda was het stelletje van de klas. Berrie was de knapste en kleinste jongen van de klas en het meeste ging ik om met Judith en Sandra. Judith woonde lekker dicht bij school, dus als we een tussenuur hadden gingen we gezellig bij haar op de bank hangen.

  MEAO Triborgh College, 1995

  Ik heb een wereldtijd op deze school gehad.

  Ik heb een wereldtijd op deze school gehad. Samen met mijn beste vriendin Femke (die nu nog steeds mijn beste vriendin is) hebben we heel wat uitgehaald. Wat hebben we vaak moeten corfeen en wat moesten we ons vaak melden bij van der Pot. Treffers zat 's morgens al met zijn boekje klaar om Pruijssers en Ten Heuvel te noteren omdat we weer te laat waren. Ik heb er 7 jaar doorgebracht en ik zou zo weer terug willen.

  W v Oranje Coll Chr SGM v, 1988