Bekijk het volledige profiel van Angelique Perton en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 12

Angelique Perton heeft 12 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

Ik denk met zoveel warmte teru...

Ik denk met zoveel warmte terug aan deze dansschool! Als ik aan deze periode denk, maakt mijn hart een sprongetje........ik had deze periode voor geen goud willen missen.

2006, Angelique Perton

Weet niet meer precies het jaa...

Weet niet meer precies het jaartal dat ik op deze school zat, was het nou 89 of 90? Zal eens even diploma opzoeken! Wel leuke opleiding! Ik deed Toerisme daar, en ik weet nog goed dat meneer de Bree (zo heet hij geloof ik) mij wel gematst moet hebben met Duits. Ik was wel zooo slecht in dat vak, terwijl de rest erg goed ging. Heb dan ook SEPR gehaald, maar ben niet in deze branche terecht gekomen. Herinner me nog dat ik het eng vond om de rare pop mond op mond beademing te geven. Ik had wel een paar leuke vriendinnen daar, maar ben de namen kwijt...erg he? Een klasgenootje , Anne Mieke, woonde in Oud-Beijerland, daar heb ik nog eens een weekendje doorgebracht. Ik heb nog foto's van een dagje 'skiën' op een kunstskibaan. Was erg gezellig, vooral in het cafe! Ook hebben we een excursie bij StenaLine gehad. Na de zwangerschap ben ik heel erg vergeetachtig. Ik kom erop terug hoor! Ik ga het opzoeken!

2003, Angelique Perton

Tijdens deze opleiding woonde ...

Tijdens deze opleiding woonde ik ook net op mijzelf. Ik heb dus niet zo goed mijn best hier gedaan omdat er toen zoveel op mij afkwam! We hadden wel een leuke klas, zeker wel!

2003, Angelique Perton
?