Ontdek PLUS

angelique nette

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van angelique nette en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  angelique nette heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ja deze school heeft ook leuke herinnenringen.

  ja deze school heeft ook leuke herinnenringen. Een goede vriendin die ik helaas uit het oog ben verloren is katherina Katherenatis. Een grieks meisje die een eigen Grieks restaurant hadden in waalwijk. "athene" hopelijk leest ze dit en neemt ze een x contact met me op!! Ook heb ik hier mijn vriendje opgedaan Michel waarmee ik inmiddels mee ben getrouwd en een prachtige zoon mee heb!

  De Overlaat, 1982

  Mijn leukste herinneringen waren met juf magreet, god o god wat huilden we toen zij afscheid van onze school moest nemen.

  Mijn leukste herinneringen waren met juf magreet, god o god wat huilden we toen zij afscheid van onze school moest nemen. Mijn beste vriendin was SAS.. oftewel saskia van osch. we hadden samen een liedje hahaha die we toen maar niet hebben gezongen toen juf magreet afscheid van ons nam.. dat ging zo: Jufrouw magreet, liet een scheet bovenop het tafelkleed! ome jan schrok ervan, bakte hem in de koekepan hahaha dat liedje vergeten we nooit meer hé sas? echt veel kan ik me niet meer herinneren van die tijd jammer genoeg!

  Kleuterschool de Molenwijk, 1983

  Dit was wel zo een toffe school! hier heb ik 2 van mijn beste vrienden ontmoet die nog steeds onze beste vrienden zijn! Richard netten en Tatjana Thomassen.

  Dit was wel zo een toffe school! hier heb ik 2 van mijn beste vrienden ontmoet die nog steeds onze beste vrienden zijn! Richard netten en Tatjana Thomassen. die ook met elkaar zijn getrouwd. Mijn grote liefde van die tijd was Paul weet begot zijn achternaam niet meer hoor haha. en de feestjes bij Ronald en Mark waren ook toppie.

  Anton Pieck, 1982