Ontdek PLUS

Angelique Monnier

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Angelique Monnier en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Angelique Monnier heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Favo's herinneringen : de patatzaak tegenover de school, vaak gezeten daar met Angelique en Madhu.

  Favo's herinneringen : de patatzaak tegenover de school, vaak gezeten daar met Angelique en Madhu. En VLIET. bah...krijg nog steeds rillingen van die man. Ik zat in de klas bij: Michel de G, Madha, Winifred(1 van de tweelingen) Abdul, Hicham etc. Heel veel liefs aan ieder die mij van daar kent.

  Scholengemeenschap Beatrijs, 1992

  Mijn klasgenootjes natuurlijk, grote aula, Meneer BLOM is ook in geheugen gegrift.

  Mijn klasgenootjes natuurlijk, grote aula, Meneer BLOM is ook in geheugen gegrift...hahaaha en al die leuke gassies die 1 dag per week op school kwamen..Ronny Ponny en Natte Allie mis ik enorm! Hopelijk lezen jullie dit. een dikke kus van Angelique M

  Tinbergen KMBO, 1996

  Wow,ik zie al heeeel wat bekende tussen staan! Echt leuk om te zien dat we na zoveel jaren nog aan elkaar denken:) Ik kwam hier op deze site omdat ik via mijn zus de groetjes kreeg van Tarik.

  Wow,ik zie al heeeel wat bekende tussen staan! Echt leuk om te zien dat we na zoveel jaren nog aan elkaar denken:) Ik kwam hier op deze site omdat ik via mijn zus de groetjes kreeg van Tarik. Bedankt Tarik als je dit leest..groetjes terug:) Mijn herinnering wat mij bij is gebleven is onze allerlaatste kamp! en uiteraard gekke musical met een reuze baby erin! Heel veel liefs aan iedereen

  De Kleine Wereld, 1987