Ontdek PLUS

Angelique Lucardie

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Angelique Lucardie en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Angelique Lucardie heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Voordat ik naar de KWS ging zat ik op deze school bij juffrouw Akkerman.

  Voordat ik naar de KWS ging zat ik op deze school bij juffrouw Akkerman. Ik kan me het sinterklaasfeest in de gymzaal nog herinneren als de dag van gisteren, wat was ik bang.

  De Kleuterhof, 1973

  Ik heb op deze school gezeten tot de vijfde klas.

  Ik heb op deze school gezeten tot de vijfde klas. Toen gingen wij verhuizen naar maassluis west en ik weet nog dat ik dat vreselijk vond. Ik wilde het liefst op deze school blijven waar ik toch al wat vaste vriendinnetjes had gekregen. Ik kan mij vooral herinneren dat ik vanaf mijn vijfde jaar helemaal verliefd was op Jan(tje) en daar werd ik (maar vooral hij) dan ook nog weleens mee gepest. Heerlijk om daaraan terug te denken. Ik kan mij echt al mijn klasgenootjes nog herinneren en ben heel benieuwd hoe het met hen allemaal gaat.

  Koningin Wilhelminaschool, 1975

  Ik heb helaas maar 1 jaar op deze school doorgebracht, maar ik vond het hartstikke leuk.

  Ik heb helaas maar 1 jaar op deze school doorgebracht, maar ik vond het hartstikke leuk. Ik weet nog goed dat ik op school stomverbaasd was omdat deze 6de klas maar uit 7 personen bestond. Wel zat ook de 5de klas erbij en met die leerlingen erbij was het nog een aardig klasje. Ik heb nog veel herinneringen aan dat jaar. De eerste verliefheidjes (en dat alleen aan je beste vriendinnen per briefje vertellen) en wat ik zo ontzettend leuk vond is dat je na schooltijd met een hele groep altijd buiten (aan het spelen) was. Heerlijk....

  t.m.gilhuisschool, 1981