Ontdek PLUS

AngeLique Krebbers-Hopman

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van AngeLique Krebbers-Hopman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  AngeLique Krebbers-Hopman heeft 11 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Wat mij is bijgebleven (de eerste dag dat ik daar was), er een meisje met blond haar heel erg aan het huilen was en ze tegen de deur aan schopte om met haar moeder mee te mogen.

  Wat mij is bijgebleven (de eerste dag dat ik daar was), er een meisje met blond haar heel erg aan het huilen was en ze tegen de deur aan schopte om met haar moeder mee te mogen. Ook juffrouw(non geloof ik)Zallevalt(of zoeits)was een hele lieve mevrouw, maar veel ben ik er niet geweest want ik wilde liever bij mijn moeder blijven ;o)

  Kleuterschool Het Kwetternest, 1970

  Ook hier hetzelfde, overal naar toe fietsen was superrrr.

  Ook hier hetzelfde, overal naar toe fietsen was superrrr. Leren had ik een hekel aan, maar veel lol trappen was toen wel gaaf. De leukste leerkracht was Buurman die viel in voor ? Nederlands leerkracht man met baard geloof van Balgooi Kreeg verkering met nu mijn man in 1980 zat ook op die school dus vandaar mijn heerlijke onvergetelijke tijd ;o)

  Brugklas , 1979

  Heel wat leuke herinneringen, vooral op en neer fietsen was gezellig.

  Heel wat leuke herinneringen, vooral op en neer fietsen was gezellig. Hadden een hele leuke leerkracht, genaamd Buurman. Hij gaf Nederlands was invaller voor ? man met baard kan zo even niet op zijn naam komen, was dus ook niet zo leuk als Buurman ;o).

  de lijsterbes, 1979