Ontdek PLUS

Angelique Konings

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Angelique Konings en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Angelique Konings heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb maar zat op deze school gepakt maar ik ga er naar toe dit jaar.

  Ik heb maar zat op deze school gepakt maar ik ga er naar toe dit jaar. Ga de avondopleiding doen voor Secretaresse. Ben benieuwd

  Leeuwenborgh opleidingen, 2004

  Dit was echt een leuke school en opleiding.

  Dit was echt een leuke school en opleiding. De klas was ook leuk. Op sommige na dan. Daar had ik altijd ruzie mee haha. Ik deed er de 2 jarige opleiding Assistent Secretaresse BBL. Ik ging eerst voor een half jaar naar het Praktijkleercentrum op het Basin in Maastricht daar leerde je echt alles van de computer. Het leukste was dat je naderhand net moest doen alsof je in een bedrijf werkte echt leuk. Veel deden we daar niet ja lol maken haha. Op vrijdag zaten we altijd bij een aantal jongens en op eentje werd ik ook nog verliefd we hadden contact via de mail maar dat is verder niks geworden. Hij heette volgens mij Chris. Na het praktijkleercentrum kwam de stage van 1.5 jaar dat ging ik doen bij de Hago. 1 dag naar school en daar 4 dagen werken. Helaas had ik niet in één keer mijn examens gehaald maar dat was op zich geen probleem voor mijn vervolgoleiding want die ging ik toen nog niet doen. Ik werd voor een half jaar aangenomen voor vast bij de Hago. En nu dit jaar ga ik verder voor Secretaresse / Directiesecretaresse. Wel wil ik er even zetten het is een hele goede en leuke school leuke leraren behalve de Duits leraar die man was echt overspannen zeg ik je. Maar ik moet wel zeggen de organisatie is daar echt knudde. Vooral het administratief gebeuren en het terugbellen gebeuren. Bel je op is een leraar niet bereikbaar ja hij belt terug niet dus. Ja 2 weken later. Of ze kunnen je examen niet vinden zit het dan in de verkeerde map. Ze hebben het wel in de goede map terug gedaan godzijdank.

  Leeuwenborgh Opleidingen, 2000

  Heb ik niet echt.

  Heb ik niet echt. Ik zat bij Marscha in de klas.Het was echt een k*t klas. Wat waren sommige erg zeg. Ik mag dit eigenlijk niet eens zeggen maar als ik hoor dat die mensen wat altijd zooo irritant waren en andere moesten pesten niks van geworden is kan ik me wel voorstellen. En terecht. Het was ook helemaal niet de opleiding die ik wilde doen. Ik zat in de Facilitaire Diensverlening Kort en ik wilde heel graag receptie werk gaan doen maar dat kreeg ik in die 2 jaren niet. Ik ben er ook mee opgehouden als je anti-depressieve pillen moet gaan slikken om naar school te kunnen gaan is niet leuk. Ik zou het jaar ook niet hebben gehaald. Ik vindt het wel jammer dat ik geen contact meer met Marscha heb. Ohh ja en niet iedereen was erg de jongens waren wel leuk en deden normaal tegen je. Maar sommige meiden waren net kleine kinderen. Voor degene die het willen weten ik ben na 1.5 jaar opgehouden en ben toen voor vast gaan werken bij de V&D wat toen mijn bijbaantje was. In september ben weer terug gegaan naar school naar de opleiding die ik wel wilde doen het Administratieve gebeuren ik ben in 2003 als Assistent Secretaresse geslaagd en ga nu in september de avondschool doen voor Secretaresse / Directiesecretaresse.

  Arcus College unit gezondhe..., 1998