Bekijk het volledige profiel van angelique kalloe en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

angelique kalloe heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

van deze school kan ik me bijn...

van deze school kan ik me bijna niks meer herrinderen heb er maar gezeten tot de derde klas, wel weet ik nog dat de juf op de kleuterschool een hondje had die ik erg lief vond. Carnaval op die school vond ik ook geweldig weet nog dat ik ging als bloemenmeisje... Van mensen weet ik niet veel meer, er zat een meisje in de klas dat veel duimde en haar duim was echt erg rood hhihi leuk iets om zolang te onthouden.

2007, angelique kalloe

nou minder leuk was de heer br...

nou minder leuk was de heer bras, die mij er ook van heeft verwijdert in het begin van de 3de!! maar wel een hele leuke school, vooral de zeilwerkweek in de 2de, ga nog steeds om met violette en isabel, van sommige mensen hoor je nog wel eens iets zoals marvin pique of nathalie kempers en helga vermeulen, mandy kanselaar, en cindy *******n benieuwd hoe het verder met de rest gaat...

2003, angelique kalloe

nou ja niet echt veel dingen, ...

nou ja niet echt veel dingen, ik herinder me wel sommige klasgenoten, zoals mary, rosanna, stephan, vincent, chi wing (sorry als ik het verkeerd schrijf) mark (hij had een broertje clarck 1 of 2 klassen lager) edwin, esther, marianne, caroline, er waren er natuurlijk veel meer, maar kan er ff niet op komen. meneer woerkom kan ik me nog goed herinderen en weet dat we ook een hele leuke leraar hadden in de 5de, maar weet zijn naam ook niet meer, ben benieuwd hoe het met jullie gaat!!

2003, angelique kalloe
?