Bekijk het volledige profiel van Angelique Jeulink en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 4

Angelique Jeulink heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Was een leuke school, wel stre...

Was een leuke school, wel streng. Mochten pas in de derde klas van het schoolplein af. Juffr. Brokx kon ook altijd zo lekker boos worden. Dan werd de lokaaldeur met een klap open gegooid zodat de directeur ons ook in de gaten kon houden. Ben het meeste eigenlijk al weer vergeten. In de derde klas ben ik blijven zitten. Daar was ik minder blij mee.

2004, Angelique Jeulink

Ik heb de 1e vier jaar op deze...

Ik heb de 1e vier jaar op deze school gezeten voordat de school werd samengevoegd met de katholieke basisschool (ben de naam kwijt). Ik weet nog wel dat ik les heb gehad van jufr. Nausse. We begonnen de lessen volgens mij elke maandag met een stukje uit de bijbel. De derde en vierde klas was mijn klas toen opgedeeld in twee andere klassen. Ik weet niet meer precies hoe dat zat. Voor de rest weet ik eigenlijk niet veel meer.

2003, Angelique Jeulink

Heb in de klas gezeten bij juf...

Heb in de klas gezeten bij juffrouw Doddema. Weet nog wel dat ik in de klas zat die uitkeek op de Lozerhof. Vriendinnen waren o.a. Monique, Conne en Reggie. Heb nog wel veel foto's uit die periode maar veel herinneringen niet meer.

2003, Angelique Jeulink
?