Ontdek PLUS

angelique janssen

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van angelique janssen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  angelique janssen heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Agologie van Mous.

  Agologie van Mous. Nog steeds geen idee wat die man nou wilde zeggen! Verder leuke tijd, leuke vriendinnen.

  HBO Maatschappelijk Werk en..., 1992

  In de pauze met zoveel mogelijk mensen in die oude mercedes van Mariël naar de 'mac' voor een sunday met chocoladesaus èn nootjes!! Die gekke vader van Bertram, hoe is ook alweer zijn achternaam, die elke maand weleens ging tellen hoeveel haarkleuren ik n

  In de pauze met zoveel mogelijk mensen in die oude mercedes van Mariël naar de 'mac' voor een sunday met chocoladesaus èn nootjes!! Die gekke vader van Bertram, hoe is ook alweer zijn achternaam, die elke maand weleens ging tellen hoeveel haarkleuren ik nu weer had. En niet te vergeten de keren dat wij van de óverkant naar huis mochten in verband met de boot!

  Delta College, 1988

  Die school was bijzaak, vooral veel tussenuren en pauzes vullen met kletsen, roddelen en eten.

  Die school was bijzaak, vooral veel tussenuren en pauzes vullen met kletsen, roddelen en eten. Op woensdag naar de markt in de pauze voor zo'n zak met kruimels van de stroopwafels en dan zo'n ontzettende klodder stroop. Later werd het heel belangrijk om zo snel mogelijk naar Markt 15 te kunnen!

  St. Eloy, 1984