Bekijk het volledige profiel van Angelique Hoogland en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Angelique Hoogland heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

ik was vriendin met linda vers...

ik was vriendin met linda verstay, ingrid, en Harmanda Hemmen ik deed Dokters-assistent opleiding! Ik had altijd op openbare scholen gezeten dus dit was wel ff wennen...elke dag openen! kon ik nog ff wakker worden!En die godsdienst lessen...en die verplichte nummertjes met pasen en kerst..maar ook wel wat van geleerd over het geloof...En die lekkere honingdropjes bij de benzinepomp halen!

2003, Angelique Hoogland

Ollie-Bollie die Frans gaf..! ...

Ollie-Bollie die Frans gaf..! Mevrouw de Groot gaf engels..Hoe ik me HAVO 3 heb door gebracht met alleen maar lopen klieren! en ik alleen een voldoende had voor duits....toen weer terug naar de mavo 3 met nog een paar! Harry Culemborg, Jeroen Monshouwer! etc.... Op mavo de laatste paar jaar leuke tijd gehad met Shirley van keulen, Debby van Hattem, Danielle Kok! En die leuke examen stunt! Met dat mens van de Escort service! hahaha..goede stunt..alleen de leraren vonden het minder...er heeft volgens mij ook nog een stuk in de krant gestaan toen..

2003, Angelique Hoogland

Jufvrouw Wilma.......en dat is...

Jufvrouw Wilma.......en dat is ook echt het enige wat ik nog weet....

2003, Angelique Hoogland
?