Bekijk het volledige profiel van Angélique Hoffmans en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Angélique Hoffmans heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Ontzettend gezellige school. 3...

Ontzettend gezellige school. 3 jaar op 3 verschillende locaties en allemaal even gezellig. Ik herinner me nog dat ik in het 2de jaar Duits had en onze klas bestond uit 5 jongens en 1 meisjes en dat was ik. Maar dat was zo ontzettend gezellig!

2003, Angélique Hoffmans

Juffrouw Bep dat was toch wel ...

Juffrouw Bep dat was toch wel de beste juf die we hadden. Ik heb later nog rijles van haar gehad en ook toen was ze te bovenste beste.

2003, Angélique Hoffmans

Dit vond ik mijn allerleukste ...

Dit vond ik mijn allerleukste school. Ik weet dat we 2 of 3 keer op kamp geweest zijn. 2 keer kan ik mij heel goed herinneren: naar Malmedy en naar Giethoorn. Wat hebben we een lol gehad. Ook onze examenstunt was perfect, want wij waren de laatste die in het "oude" gebouw zaten en we konden dus doen wat we wilden. Later zat ik andere reactie te lezen en ik zag dat Eveline van Eert nog de wintersport naar Winterberg noemde, inderdaad hier hebben we het zo koud gehad, maar ook zo'n lol.

2003, Angélique Hoffmans
?