Bekijk het volledige profiel van Angelique Hess en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Angelique Hess heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Wat ik me van het Emmaus herin...

Wat ik me van het Emmaus herinner is vooral dat het zo'n grote school was. Nu zelfs nog groter! Lessen in de porto's en later het binnenhof. Ik vond het niet echt een super tijd. Wel veel gekletst en gegiebeld met Annelies van Unen en Tessa. Twee keer op zeilweek geweest (omdat ik in 3 havo ben blijven zitten.Verder herinner ik me nog de volgende namen: linda mast, eugenie, mishka stuip, claudia, estelle.

2004, Angelique Hess

Ik kan me van deze school niet...

Ik kan me van deze school niet zo heel veel meer herinneren omdat ik er maar tot de vierde klas op heb gezeten. Daarna ben ik verhuisd naar Capelle a/d Ijssel. Ik kan me de muurschildering nog goed herinneren. Ik weet ook nog wel wat namen van kinderen uit mijn klas. Chantal goossens, Els van de ham, marco, koen, michael (achternamen weet ik niet meer). En meester Slager. Meer namen schieten me niet meer te binnen.

2004, Angelique Hess

ik heb maar twee jaar op deze ...

ik heb maar twee jaar op deze school gezeten. In de vijfde en zesde klas. Het was een vrij nieuwe school en de klassen waren klein. Het was ook een combinatie klas. We hadden meester Noorder en meester Degenkamp. Klasgenootjes waren suzanne de Jong, reina, gerard hendriks, robert swinkels, robert de jong, linda mast. Meer namen schieten me niet te binnen. het was wel een leuke tijd!

2004, Angelique Hess
?