Bekijk het volledige profiel van Angelique Hempel en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Angelique Hempel heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik deed de opleiding afdelings...

Ik deed de opleiding afdelingssecretaresse. Namen van klasgenoten weet ik niet meer. Wel nog van vaak kopjes koffie drinken bij Cosy Corner. En wat haatte ik steno.

2003, Angelique Hempel

Wat een bekende namen hier! Ik...

Wat een bekende namen hier! Ik zit met een grote smile achter mijn pc nu en de herinneringen vliegen door mijn hoofd. Twee jaar als leerling en later nog een hele tijd achter het internaat gewoond. Zoveel herinneringen. 's nachts stiekem inbreken in de keuken om boterhammen met hagelslag en pindakaas te maken. Zondags verplicht in rok en blouse aan de koffie met gebak bij Marjan en Schep. Onder de paal staan. Mijn eerste serieuze kalververliefdheid op Fokko-Jan. Weekenden in de ardennen om te wildwater-kanoen en berg te beklimmen. M'n allereerste zoenen krijgen van Olaf die stiekem naar de meidenkant was gekomen in het weekend. De straf die oude Kranenburg graag gaf nl. het Wilhelmus uit je hoofd leren en Adriaan die speciaal voor die gelegenheid een 13 coupletten tellend 'Gijsbertus Kranenburg' componeerde. Wie me wil mailen: *********************** . com (en dan natuurlijk de spaties weghalen.

2003, Angelique Hempel

We hadden gecombineerde klasse...

We hadden gecombineerde klassen 2/3 en 4/5 omdat de school zo klein was. In de vijfde had ik meneer Iwema. Mijn beste vriendin heette Janette. Wie me wil mailen kan dat doen op kiekerdepiekske *********** ***** ********. Als afscheidsmusical in de 6e deden we Meester Pompelmoes.

2003, Angelique Hempel
?