Angelique Frenzen

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Angelique Frenzen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Angelique Frenzen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Oefenen met loco, altijd ruzie om mijn handschrift met de leerkracht,ik zat toendertijd in een tehuis samen met mijn zusje,voor zover ik me herinner was er ook een klooster in de buurt waar we wel eens bij de nonnen kwamen, die waren toen erg aardig in te

  Oefenen met loco, altijd ruzie om mijn handschrift met de leerkracht,ik zat toendertijd in een tehuis samen met mijn zusje,voor zover ik me herinner was er ook een klooster in de buurt waar we wel eens bij de nonnen kwamen, die waren toen erg aardig in tegenstelling tot de leiding van het tehuis.Ik heb toen in klas 2 a gezeten, maar waarschijnlijk niet het gehele schooljaar.

  Basisschool St. Aloysius, 1974

  Ik trok veel op met Beryl ?? ,Ruurd Jukema, Asha Chotkoe?, Steve Mallaga?, Glen? , Ik was het rustige niet opvallende type.

  Ik trok veel op met Beryl ?? ,Ruurd Jukema, Asha Chotkoe?, Steve Mallaga?, Glen? , Ik was het rustige niet opvallende type.Leerkrachten, juf Jaggernath ( in mijn herinneringen zeer streng doch rechtvaardig.)Engels lerares juf Prade, hele leuke lessen,biologie van juf Astrid,

  Openbaar Atheneum/Havo, 1984

  juf dennert in klas 1,schooluniform dat vlgs.

  juf dennert in klas 1,schooluniform dat vlgs.juff. van els niet te kort mocht zijn,pascalisschool naast ons met de muur ertussen,juf tjon,winston lou,rekenlessen juf baas?? trok veel op met tina en nicole.

  Christus Koningschool, 1979

  ?