Ontdek PLUS

angelique dupree

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van angelique dupree en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  angelique dupree heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb in de klas gezeten met jean-paul en rob van muiden en annemieke broers mijn klasse leeraar was michel en de naam van zijn broer weet ik niet die waren allebei docent.

  Ik heb in de klas gezeten met jean-paul en rob van muiden en annemieke broers mijn klasse leeraar was michel en de naam van zijn broer weet ik niet die waren allebei docent. zou het leuk vinden als iemand nog foto's heeft van deze tijd

  land en tuinbouw school, 1983

  Hele leuke school waar alles kon, wat ik er vooral geleerd heb is praten, want over alles werd gepraat in de dagelijkse kring gesprekken.

  Hele leuke school waar alles kon, wat ik er vooral geleerd heb is praten, want over alles werd gepraat in de dagelijkse kring gesprekken. Veel leerlingen hadden ook bij mij op de lagere school gezeten, dus het was gelijk al vertrouwd en mijn broer jean-paul zat ook al op deze school. Leuke leraren, je kon ze bijna allemaal bij de voornamen noemen.

  P. F. van Overbeeke Jenapla..., 1980

  Alleen maar leuke herinneringen, moderne school voor zijn tijd,in de klas gezeten met Monique Delil, Kimberly,Anita Doeser,Jolanda v.

  Alleen maar leuke herinneringen, moderne school voor zijn tijd,in de klas gezeten met Monique Delil, Kimberly,Anita Doeser,Jolanda v.d.Mars, Kees v.d.Ven, Michel v.Eik, Robbie Harskamp.en nog vele andere ik hoop dat ik niemand beledig door zijn of haar naam niet te noemen.

  Dr. de Visserschool, 1974