Ontdek PLUS

Angelique Douw

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Angelique Douw en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Angelique Douw heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik weet niet zoveel meer van deze school, wel dat we schrijven leerden op van die doorzichtige velletjes en dan de letters over moesten trekken.

  Ik weet niet zoveel meer van deze school, wel dat we schrijven leerden op van die doorzichtige velletjes en dan de letters over moesten trekken. Ook ben ik op een gegeven moment en keer gevallen, op het schoolplein tegen een muurtje, toen moest ik met een theedoek, voor het bloeden, om mijn hoofd naar de dokter...spannend!! Ik weet nog goed dat ik mijn communnie deed in de kerk die vlak naast de school lag. Ik had een vriendin en die heette Iris (Hagemann?) In de vierde klas ben ik verhuisd naar Breda.

  Christus Eucharisticus school , 1972

  Ik heb op deze school het eerste en tweede jaar gedaan.

  Ik heb op deze school het eerste en tweede jaar gedaan. Een leuke school, waar altijd wel iets te beleven viel. Zo gingen we met dhr Westveer naar Parijs op excursie met een bus, 's nachts vertrekken. De eerste keer dat ik in Parijs kwam! Ook was er een jubileum (25- jarig bestaan of zo) toen mochten we helpen op een soort beurs met het schenken van wijn enzo. Frans was toch wel een van mijn favoriete vakken. Ik trok veel op met Isabelle.

  Delta College afdeling MEAO, 1984

  Ik ben halverwege klas 5 (januari 1978) in deze klas gekomen, ik kwam uit Breda.

  Ik ben halverwege klas 5 (januari 1978) in deze klas gekomen, ik kwam uit Breda. Ik vond het een hele gezellige school, en het leukste jaar was toch de zesde klas met meneer Pieterse! Schoolkamp, surprises in de klas met Sinterklaas. We hebben zelfs nog een keer iets gemaakt (een wapen of zo) dat we opgestuurd hebben naar Stuif es in, helaas werden we niet gekozen om naar de studio te komen. Ik denk met veel plezier terug aan de tijd op deze school. Er is eenmaan een reünie geweest, ik was toen 20 en een jaar of 8 van school af. Wat zou er van iedereen geworden zijn?

  martinusschool, 1978