Bekijk het volledige profiel van Angelique Courtois, voorheen Kalden en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Angelique Courtois, voorheen Kalden heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Tekenen en Nederlands gedaan o...

Tekenen en Nederlands gedaan op deze school voor twee jaar. Was een uitstekende combinatie: creatief zijn en toch ook met de neus in de boeken! Het mooiste vond ik het Artis-tekenen op de maandagochtenden en de monoprint-opdrachten. Heb de studie afgebroken omdat ik halverwege het tweede jaar moeder werd.

2004, Angelique Courtois, voorheen Kalden

Laatste deeltijd-POMB-klas: de...

Laatste deeltijd-POMB-klas: de 9911DP. Was een hele toer om het single-ouderschap, de opleiding en mijn bijbaan te combineren... Uiteindelijk de diplomering in januari 2002 en aan het werk in D6.

2004, Angelique Courtois, voorheen Kalden

Was een hele leuke onbezorgde ...

Was een hele leuke onbezorgde tijd, we woonden vlak bij school. Mijn beste vriendin door de jaren heen was Annemarieke Kroon (We zien elkaar nog steeds). Maar ook speelde ik veel met Jacqueline van Harmelen, Karin Klarenberg, Margo van Bommel... We zaten in de vierde bij meester Beudeker, in de vijfde bij meester Kool (was héél leuk) en in de zesde (in een combiklas 5/6) bij juffrouw Dekkers. Onmiddellijk na de zesde klas zijn wij verhuisd naar Drenthe, helaas...

2003, Angelique Courtois, voorheen Kalden
?