Ontdek PLUS

Angelique Corvers

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Angelique Corvers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Angelique Corvers heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke groep, helaas iedereen uit het oog verloren.

  Leuke groep, helaas iedereen uit het oog verloren. In mijn groepje van vrienden zat Renate, Margaret (gestopt), Angelique, Frank (gestopt), Alfred, Ingrid en nog een aantal. Soms kom ik nog iemand tegen in mijn beroep en dan denk ik, volgens mij HBO-V.

  HBO-V, 1987

  Niet zo'n geweldige tijd, alhoewel het wel een leuke school was.

  Niet zo'n geweldige tijd, alhoewel het wel een leuke school was. Ik ben op 5 VWO blijven zitten, daarna was het helemaal niets. probeerde zoveel asl mogelijk te spijbelen. Omdat ik niet zo opviel in de klas, lukte dit meestal. Grappige leraren, ssheikunde mannen Scheers en Lemmens. De laatste had vreselijke rare namen voor zijn dochters. Wiskunde Langen en engels Krekels hebben gezorgd voor hilarische toestanden. De franse pater was knetter. Ik was blij dat ik klaar was en eindelijk iets kon gaan doen wat ik leuk vond.

  Albert Schweitzer, 1979

  De enkele nonnen die er nog waren, eentje was aardig, ik kan me de naam niet meer herinneren.

  De enkele nonnen die er nog waren, eentje was aardig, ik kan me de naam niet meer herinneren. Een andere juf was een enorme haaibaai. Zij plakte de monden van kletstende meisjes af met plakband, heeft me samen met iemand nog eens in de kelder geduwd en opgesloten. Volgens mij is ze later ook "ontslagen"volgens de roddels.

  Kleuterschool Lutterade, 1971