Bekijk het volledige profiel van Angélique Budel en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 3

Angélique Budel heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Terug op het ouwe honk. Wat vo...

Terug op het ouwe honk. Wat vooral voor Arjan geldt! In Palmstad geboren en getogen en ik kwam er ook al heel wat jaartjes. Waar kunnen onze kinderen nog vrijer en veiliger opgroeien dan in onze ouwe trouwe Palmstad? En waar woon je rustiger en gezelliger? Hier dus.

2006, Angélique Budel

Ook al een schooltje dat lang ...

Ook al een schooltje dat lang geleden werd gesloopt voor nieuwbouw! Juf Marijke met d'r eetbare bloemen uit de tuin van de kerk. Winkeltje spelen in de hal. Met warm weer de watertafel naar buiten. De kalebassen die in de tuin groeide. Rare slofjes aan met gym in het speciale lokaaltje ernaast. Er MOETEN nog veel meer oud leerlingen zijn. Maar waar?! Ik heb nog op film een stukje van een Koninginnedag optocht. Allemaal verkleed als bloemen op een vrachtwagen. Schattig al die kleutertjes. Toen! Die zijn nu groot, wat is er van geworden?

2004, Angélique Budel

Eén jaartje vertoefd, daarna w...

Eén jaartje vertoefd, daarna werd het schooltje gesloopt. Heb nog enkele "klassenfoto's" van toen en van het afscheid van het schooltje. Alweer 30 jaar geleden! Nu gaat onze jongste naar de kleuterschool! Ik hoop dat zij het net zo leuk heeft als ik toendertijd! Waar zijn al die vroegere "kindertjes" gebleven?!

2004, Angélique Budel
?