Ontdek PLUS

angelique bouwman

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van angelique bouwman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  angelique bouwman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  mijn favo herinnering tja datis moeilijk ik weet wel wat niet zon leuk moment was ik moest toen ik nog een heel klein hummel meisje was meedoen in een kerstmusical maar dat was toch wel zo eng dat ik aan een stuk door gehuild heb en dan toch ook een goei

  mijn favo herinnering tja datis moeilijk ik weet wel wat niet zon leuk moment was ik moest toen ik nog een heel klein hummel meisje was meedoen in een kerstmusical maar dat was toch wel zo eng dat ik aan een stuk door gehuild heb en dan toch ook een goeie herinnering ik denk dat alle jaren heen leuk zijn geweest maar ik vondt het laatste jaar toch wel het mooist met de eindmusical en vooral die liedjes die alle juffen en meesters daarna zongen voor ons...en natuurlijk het tegeltje met de duiventil erop..

  Duiventil, 1984

  het was altijd een gezellige boel helemaal als je als meisje in een klas vol met jongens zat dat was toch wel heel speciaal.

  het was altijd een gezellige boel helemaal als je als meisje in een klas vol met jongens zat dat was toch wel heel speciaal

  Atlas college locatie tsh, 1994