Bekijk het volledige profiel van Angelino Vallen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Angelino Vallen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Heb een leuke tijd hier gehad....

Heb een leuke tijd hier gehad. Wel moeten wennen aan het strenge regime. Leuk om weer wat namen van vroeger te zien. Het meeste zijn de reunies blijven hangen die we na schooltijd 1 x per jaar maakten. Menig centerparc huisje is verbouwd.

2006, Angelino Vallen

de eerste 1,5 jaar was ik (dac...

de eerste 1,5 jaar was ik (dacht ik) serieus bezig, daarna in rap tempo afgegleden, hoop lol gehad die tijd en nog steeds vrienden over van toen. Heb er alles bij elkaar 6 jaar gezeten. Hoorde bij het interieur. 2 x 3de en 2 x 4de. Toch leuke herinneringen. Maar het allerbelangrijkste is dat ik hier voor het eerst de liefde van mijn leven ben tegengekomen (en veel later mee getrouwd)

2006, Angelino Vallen

Leuke schooltijd gehad.... leu...

Leuke schooltijd gehad.... leuke buurt, alleen jammer dat de school weg is, staat nu een bejaardeflat. over een paar jaar kijken wie terug is op het oude "honk". Ik ging het meeste om met Erik en Alexis, namen die ik mij herinner van die tijd zijn: Jeroen, Jan Hendrik, Maureen (nog heel lang bij in de klas gezeten)Marlies, Esther, Eefje, (valt eigenlijk best tegen al die namen).

2006, Angelino Vallen
?