Bekijk het volledige profiel van Angeline Wildenberg en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Angeline Wildenberg heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik heb deze namen uit mijn poe...

Ik heb deze namen uit mijn poezie album: Jannie bouwmans Bethaniestr 12 Liesbeth v/d Hurk Carla cremers Bertien v/d Broek Wilma v/d Aalst Jeane marga de Haas Wilma Vermeulen Diana Senkeldam Niki v Dinther Simone Gevers Tony v Dorst Carin versteegen Caro Moertens Joze Berkers Thera Dassen Marie-jose van Meurs Jufr. Mollen Meneer v/ Ven Iets speciaals kan ik me niet zo heugen. Alleen dat het spelen op de speelplaats gezellig was.En de trappen in de school hebben ook een plaatsje in mijn gedachte.

2003, Angeline Wildenberg

Er zijn me een aantal mensen d...

Er zijn me een aantal mensen die ik me nog kan heugen. oa. Lia de groof Gerrie Averzaat Silvia Knorr Suzan v/ Eden Anita kloezen Karin van Donzel Nellie smulders Maja v Lieshout Wilma vermeulen Ingrid Tanja Mevr Dekkers en ik weet ook nog dat er iemand een naaimachine naald in zijn vinger kreeg. Verder heb ik er een leuke tijd gehad. En toch wel veel geleerd.

2003, Angeline Wildenberg

Ik was enigst meisje in de kla...

Ik was enigst meisje in de klas. Zat bij Henk Pelle en Ruud van doren. We zijn ook ooit gaan schaatsen met zijn alle op de karperdonkseplas en daar brak ik mijn been.

2003, Angeline Wildenberg
?