Bekijk het volledige profiel van Angeline Verheij en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Angeline Verheij heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

zuster Constancia vanaf de vie...

zuster Constancia vanaf de vierde klas (toen kwam ik daar pas op school) tot en met de zesde klas. Jenny en Jannie vaak naar huis gebracht. Nog bekende namen van klasgenoten Ineke Akkermans, Anja Hessels, Monique Jordens (rood haar)

2004, Angeline Verheij

Yvon de Faria, Anja Hessels en...

Yvon de Faria, Anja Hessels en nog een paar vriendinnen. Peter Otto heeft ooit nog een vuistslag op zn kin gekregen. Engelse leraar met baard was aardig en veel humor, dhr. Hoek wiskunde en aardrijkskunde, heel streng doch rechtvaardig. Mavo-3 was toen nog van toepassing. Juffrouw van wiskunde reed altijd met het automerk Simca, toen een vriendin en ik weer eens te vroeg voor school stonden (tijdens lesuren) ging gaar claxon vanzelf af en bleef loeien, na veel gebaren kwam ze kwaad de klas uit en wilde ons wegsturen, intussen was een buitenstaander al onder de auto gekropen en heeft het lawaai gestopt. Ik was altijd de jongste van de klas en voor de leerkrachten waarschijnlijk een van de lastigste. Maar ik kwam wel als beste uit het examen. Maar ik heb ontzettend veel lol gehad en toch heel veel keet getrapt binnen "grenzen"Alleen juffrouw Krommenhoek die was absoluut ongeschikt als leerkracht. Ik zou het leuk vinden als ik nog eens oude foto's van die tijd kan zien. En ja de leraar Duits dhr Damen had inderdaad een relatie met die mw van de administratie

2004, Angeline Verheij
?