Bekijk het volledige profiel van Angeline Smink en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Angeline Smink heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Bedrijfseconometrie samen met ...

Bedrijfseconometrie samen met Ellen Hartog, Suzanne Wollin, Corinne, Marielle de Jong.

2004, Angeline Smink

Ik heb alleen in de eerste kla...

Ik heb alleen in de eerste klas op deze school gezeten. In de zomer van 1972 zijn wij naar de nieuwe wijk Klarenbeek verhuisd en daardoor heb ik de rest van de lagere school op de Arneburch en de Vrijburch gedaan. Ik herinner mij Astrid.

2004, Angeline Smink

De brugklas (1B) in de St Piet...

De brugklas (1B) in de St Pietersstraat en de Latijnse Schoolstraat met Sonja Ruijs, Wim Schreijenberg en uit de andere klassen Marion Harms, Petra Rouwendal, Edwin Leeflang en Andrea Reijnierse. Daarna Atheneum-B 2-6 in het nieuwe gebouw bij mij in de straat, de Churchilllaan, hardlopend, aangemoedigd door mijn klasgenoten en net (niet) op tijd in de les. Nadat ik in de 5e was blijven zitten kwam ik in een rustige klas met Ellen Hartog, Wibo (weer), de tweeling, Cora en haar vriendje, ... Veel tafeltennissen, kletsen in de straat, NSL (film/lerarenband/grote avond), sporten in de middagpauze, yoghurtijs bij St John en de slappe lach met Cora bij frans (van Akkeren).

2004, Angeline Smink
?