Bekijk het volledige profiel van Angeline Rijnsent-van Huisstede en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 9

Angeline Rijnsent-van Huisstede heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

's middags naar de markt, borr...

's middags naar de markt, borrelnootjes halen en lekker opeten in de klas. Eigenlijk niet veel uitvoeren, beetje tegen de verwarming aanleunen (het was altijd stervenskoud daar!!) en het laatste uur gym, hoe konden ze het verzinnen. De meiden hadden altijd wel een smoes om niet mee te hoeven doen, of we peerden hem al snel naar huis!

2007, Angeline Rijnsent-van Huisstede

Ik zat bij de opleiding papier...

Ik zat bij de opleiding papiermontage/voorbereiding. Het was een dag in de week naar school (dinsdag) de rest van de week was ik werkzaam bij drukkerij Onkenhout in Hilversum.We hadden een ontzetten leuke klas, leerlingen uit diverse delen van het land, en diverse leeftijden. Werken werd er weinig gedaan naar mijn idee, er werd een beetje tegen de kachel aangehangen want koud dat het er 's winters kon zijn! In de middagpauze vertrok de hele klas naar de markt om borrelnootjes e.d. in te slaan en de rest van de middag werd dan ook benut met eten. Gymlessen werden bijna niet gevolgd, je moest wel aanwezig zijn en dan mocht je wel gaan tafeltennissen! Het was een hele gezellige groep mensen, waar zijn ze gebleven?

2003, Angeline Rijnsent-van Huisstede

Ik deed de grafische opleiding...

Ik deed de grafische opleiding en kwam van de MAVO ineens in de 3e klas terecht, waar iedereen 2 jaar jonger was. Desontdanks een ontzettend leuke tijd gehad, het 1e jaar was ik samen met Suzanne de enige 2 meiden in de klas, maar wat werden we vertroeteld! Het was wel een strenge school, vooral in de kantine werd goed opgelet! Maar de school stond ook bekend om zijn gajes! Leuk waren de diverse excursies naar grafische bedrijven, veel van geleerd. De praktijkexamens waren een makkie en niet erg oplettend! hier en daar deden klasgenoten diverse opdrachten voor elkaar in ruil voor iets wat ze zelf niet konden!

2003, Angeline Rijnsent-van Huisstede
?