Bekijk het volledige profiel van angeline kuchler en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 3

angeline kuchler heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Ik heb een gezellige tijd geha...

Ik heb een gezellige tijd gehad op HBO NL, marketing management. Een leuke klas..helaas hadden we te weinig school om een hechte klas te vormen. Ik ga na dit eerste jaar stoppen en stap over naar Avans CE. Hier hoop ik mijn school gevoel weer terug te krijgen. Meer stof en meer pit!

2004, angeline kuchler

Ik ben er dus als kleutertje o...

Ik ben er dus als kleutertje opgekomen bij juffrouw Ellen! Moest helaas verhuizen naar ohout toen ik in groep 4 zat! Heb groep 3 en 4 bij juffrouw Roos gezeten. Ik weet nog dat ik te horen kreeg eind groep 3 dat ik groep 4 weer bij juf Roos in de klas kwam....toen heb ik heel hard gehuild!! De klassen werden toen opgedeeld en al mn vriendinnen gingen naar meneer Kees dacht ik! Dat wilde ik ook! Voor de rest is het contact in de loop der jaren niet meer...heb nog goede herinneringen en ken nog een hoop namen: antje, simone, ingrid, marc, daniel,thijs, marieke en joost, renee, noortje, geesje en lieke.

2004, angeline kuchler

Ik heb goede herinneringen aan...

Ik heb goede herinneringen aan mn Rooi Pannen tijd! Heel veel leuke mensen leren kennen, goede vriendinnen aan overgehouden! Vooral de reisjes waren super: hollandweek, Italieweek en als klapper Istanbul! Men. Zwaans en Men. Peeters, Mevr. Streppel en Mevr Verbruggen waren allen oke! Minpuntje was Mevr Fransen..je kon dr altijd horen aan de andere kant van t gebouw! Laatste jr was stage..na heel wat gedoe toch 2 toffe stages gehad! Ik was iig blij dat ik klaar was op naar HBO!

2004, angeline kuchler
?