Angeline Koeiman

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Angeline Koeiman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Angeline Koeiman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kwam hier op school nadat ik de mavo had gedaan.

  Ik kwam hier op school nadat ik de mavo had gedaan. Ik kwam terecht in 4 havo. Was een leuke tijd. Ik zat onder andere in de klas bij Sacha, Ingrid, Laura, Monique, Ilonka, Mario, Raymond. Vooral bij aardrijkskunde was het gieren, daar hebben we nog een paraplu opgestoken tijdens de les omdat de leraar met consumptie praatte. Zijn naam ben ik vergeten.

  Scholengemeenschap Noord (SGN), 1985

  De gymmeester Loek kan ik me nog herinneren, bij juffrouw Schaaf en Juffrouw Femke heb ik in de klas gezeten.

  De gymmeester Loek kan ik me nog herinneren, bij juffrouw Schaaf en Juffrouw Femke heb ik in de klas gezeten. Wie ik me ook nog kan herinneren is meester Man (alleen daar heb ik niet bij in de klas gezeten. Mijn klasgenootjes van toen waren o.a. Erica, Tjeerd, Judith, Edith, Nancy, Merlijn, Marco, Marcel, Dennis 2x, Petra, Monique.

  de Vierwindstreken, 1976

  In de eerste twee klassen waren mijn vriendinnen Merlijn en Heidi, toen zij bleven zitten ging ik veel met Meriella om.

  In de eerste twee klassen waren mijn vriendinnen Merlijn en Heidi, toen zij bleven zitten ging ik veel met Meriella om. Nog zo heel af en toe heb ik contact met haar. De mensen die ik mij herinner zijn: Bob Louis, Merlijn Hoost, Heidi, Patrick, Melvin, Annete, Joke, Meriella, Norman, Michel, Mike en Frits. Met hun begon ik in de 1e klas.

  Hervormde MAVO Osdorp, 1981

  ?