Angeline Keizers

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Angeline Keizers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Angeline Keizers heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Eerste jaren; lang leve de lol.

  Eerste jaren; lang leve de lol.Ieder middag gearmd over straat en de kroeg in. Achteraf gezien vind ik mezelf te jong om met 17 jaar deze opleiding te doen. Ik heb de psychiatrie stage dan ook enkele keren over moeten doen, ik was er niet voor klaar. Vreselijke stages vond ik dat. Het leukste van de stages waren die in de wijk. Helemaal mijn ding en nog steeds. Aan verschillende personen warme herinneringen. Altijd veel plezier gemaakt in en tussen de lessen. Soms een beetje te veel, die school was (en ws is) serieuzer dan ik...

  HBO-V, 1983

  Ik ging om met veel verschillende meisjes.

  Ik ging om met veel verschillende meisjes. Velen ervan zie ik regelmatig terug. Ik ging gewoon mijn eigen gang, was niet zo goed in huiswerk maken en ging de laatste jaren iedere keer met de hakken over de sloot over. Ach, gehaald en door naar de volgende ronde.

  Philips van Horne, 1978

  Nog een klein stukje nonnentijd.

  Nog een klein stukje nonnentijd. Voor handwerken hadden we een non, zij klopte hard op mijn hoofd als ik het goed deed. Ws heb ik daarom een hekel aan handwerken en verwante zaken.

  Mariaschool, 1972

  ?