Angeline Bodar

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Angeline Bodar en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Angeline Bodar heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ja, héél lang gestudeerd - dat kon nog in die tijd.

  Ja, héél lang gestudeerd - dat kon nog in die tijd. Afgestuurd aan de vakgroep Klinische Psychologie. Mooie studie, maar in die tijd waren er te veel psychologen en ben ik uiteindelijk een PR seminar gaan doen. Vooral in de communicatie gewerkt daarna.

  Uva Psychologie, 1978

  Altijd in de a-klassen (1a, 2a etc.

  Altijd in de a-klassen (1a, 2a etc.), behalve toen ik in de eerste bleef zitten (toen naar 1e). HBS-a gedaan. Geweldige tijd gehad op deze school! Ging het 1e jaar om met Nel vdBoon, Pauli Braakhuis, Gemma Blokhuis, daarna vooral met Wiesje Schukking (1e), Margriet vHooydonk en Marja Bossink(2a), en tenslotte met José ten Cate, Marijke Fisscher, Mariëtte Ekkelboom, Ine Jacet en de helaas overleden Marie-José Morsink. José, Marijke, Ine en Mariëtte tref ik nog elk jaar in een mini-reünie. Leraren die me vooral zijn bijgebleven: Weustink (Ned; heeft voor mij de basis gelegd voor een goede taalbeheersing; helaas heeft de 'nieuwe' spelling daar veel aan verpest...), Waaijers (Econ), Holtkamp (gym), Bramer (boekh), BAM (dat waren z'n voorletters) Bruggeman (die tijdens de eindexamens wraak nam voor het gepest van zijn leerlingen door veel vragen te stellen over stof waarvan hij tevoren had gezegd dat we dat konden overslaan! de eerste leerlingen - waaronder ik - hadden allemaal een onvoldoende - ik een 4! - totdat de gecommitteerden ingrepen en zelf de vragen gingen stellen).

  Twentsch Carmellyceum, 1967

  Met Anke Bernink, mijn hartsvriendin, ging ik dagelijks naar school.

  Met Anke Bernink, mijn hartsvriendin, ging ik dagelijks naar school. Andere klasgenoten o.a. Rosa Postel, Luc en Liesbeth Bloemen (met hun mooie leren rugtassen), Herman Brouwer, Lidy Brouwer, Hans Klieveri(n?)k, Theo Linderhof, Doritha Waaijers, Willy Bossink, René van Benthem, en alleen in de 6e klas: Hilde Kistemaker. Onderwijzers: juffrouw Hommels, meester Garritsen, juffrouw Klieverink, meester Siemerink (hoofd van de school), en meester Frits ...., toen nog piepjong maar later de opvolger van meester Siemerink,en één van de aardigste mensen die ik heb gekend. Kom verdorie niet op zijn naam... Hele leuke schooltijd gehad!

  Roveniusschool, 1960

  ?