Angelina Kraaijenoord

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Angelina Kraaijenoord en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Angelina Kraaijenoord heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Helaas heb ik de examenklas over moeten doen.

  Helaas heb ik de examenklas over moeten doen. Ik weet niet veel namen meer, maar als ik ze hoor weet ik er bijna altijd ook nog een gezicht bij! Namen die me te binnen schieten zijn; Els Tol, Conny Burgers en neef Jeroen Burgers, Pim de Vries, Irene Hoeboer. Van de leerkrachten: Hr. Snijders, Hr. van Beek, mw. Zwart, Heren Bierre en Mizee, Hr. Hendriks, Boris en zijn vrouw etc.

  RK Jeroen Mavo/MULO/ULO, 1978

  Ik ben in de 5e klas op school gekomen.

  Ik ben in de 5e klas op school gekomen. Ik weet nog héél goed dat we meneer campfens hadden. Hij nam altijd zo leuk de telefoon aan als die ging en zwaaide daarbij zijn been naar achteren in de lucht. Wie weet dat nog?

  Heilig Hartschool, 1976

  Ik ben na de 4e klas verhuisd en van school afgegaan.

  Ik ben na de 4e klas verhuisd en van school afgegaan. Ik herrinner me: Edwin Heeremans(was vriendje van m,n tweeling broer), Marco Hendriks, Marja Dijkzeul, Angela Geukers, Anneke de Moor,Ronald v.d. Griend, Karin van Galen verder schiet me even niets te binnen!

  bernardusschool, 1972

  ?