Bekijk het volledige profiel van Angela Verhaaf en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Angela Verhaaf heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Tot de 3de was t echt gek doen...

Tot de 3de was t echt gek doen met de hele klas. Vooral Ramon, Peter, Danny, Kim, Zrinko en Dinko, en iedereen die ik nu vergeet! Na de 3de vond ik het allemaal wat minder worden, iedereen ging zn eigen kant op ivm 2de fase. En toen kwam ik in de 4de bij Priscilla, Margot, Claudia, Dees, Saar en Lorena in de klas. Dit was echt heel gezellig. Kaarten onder wiskunde en engels en niet te vergeten in de pauzes. Af en toe zie ik ze nog wel, maar iedereen heeft het druk met opleidingen enz. En na 7 jr op deze school te hebben gezeten, heb ik eindelijk mn HAVO afgerond. Met heel veel hulp van mr Wielinga en mr Bernsen.

2004, Angela Verhaaf

Ik kan me niet zo veel meer he...

Ik kan me niet zo veel meer herinneren van deze school. Maar ik weet wel dat ik hier mn eerste 'vriendjes' heb gevonden, Remco Hoogendoorn en Jeffrey Mekkers. Ik ging heel veel met Kris Boudestein om, die later naar de Kameleon is gegaan. Ik kan me ook Linda Lemmers nog wel herinneren die ik ook in de lijst zie staan. We haalden altijd gekke en vooral ondeugende dingen uit.

2004, Angela Verhaaf

Juffrouw Rienneke was zo'n sch...

Juffrouw Rienneke was zo'n schatje! Ik was 6 jr en ik was al groter dan haar, echt grappig! Maar de jaren bij meester Rik waren ook heel leuk!

2004, Angela Verhaaf
?