Bekijk het volledige profiel van Angela van der Veen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Angela van der Veen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Bouwkunde heb ik gedaan. Het w...

Bouwkunde heb ik gedaan. Het was erg "in" exact te kiezen. En met natuur, schei, en wiskunde was ik exact. Ik ging naar de MTS onder het motto, ik ben niet technisch maar ik ga het worden. Verkeerde keuze dus. Mijn mentor had het ook snel in de smiezen (ik weet zo niet meer hoe hij heet, maar naar de kerstvakantie was ik gevlogen........ Ik zat in de klas bij Wendy en voor de rest jongens (weet geen namen meer). De concierge verkocht hangetjes met een steentje, heb ik 1 van gekocht!

2004, Angela van der Veen

MDGO AG/DA heb ik gedaan. Het ...

MDGO AG/DA heb ik gedaan. Het viel niet mee! Ik wist het gewoon niet, en heb niet veel gestudeerd. Ik dacht, ja straks ben ik dokterassistente, vind ik dat wel euk?? In heb tweede jaar ging ik ook op kamers, en studeerde ik helemaal niet meer. Heb ik totaal 3x in het examenjaar gezeten en een paar vakken gehaald..... Heb warme herinnerigen aan Theo, Nicolien, de praktijkassistentes en natuurlijk mijn klasgenoten. Janita was assistente bij mijn HA. En wat liet Willy je zwoegen door al die principes van testen tijdens tentamens te vragen. Uiteindelijk ben ik toch dokterassistente geworden via de avondopleiding.............

2004, Angela van der Veen

De eerst paar jaar vond ik nie...

De eerst paar jaar vond ik niets. Ik was zwaarmoedig en werd gepest. Maar toen kwam de 3e, en juf Manduapessy, wat een schat!!! Meester Knol las voor uit Pjotter (schrijf ik vast verkeerd) erg spannend. En Kapitein Bonkepoot..... onze musical. Al met al warme herinneringen. O ja, Ewald ik was stiekun op jou!

2004, Angela van der Veen
?