Bekijk het volledige profiel van angela van denberk en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

angela van denberk heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Leuke schooltijd. Begonnen na ...

Leuke schooltijd. Begonnen na de brugklas (bij meneer BRAAT!!!) in 2 VWO daarna vanaf de 3e klas HAVO. Het meest bijgebleven is het kamp in 4 HAVO in West- of Oost-mallle met het uitstapje naar Antwerpen, moest daar nog naar het ziekenhuis wegens een bindvliesontsteking aan het oog, moest tijdens de feestavond dus de hele avond een bril op. Gezellig op zaal met oa Mirese Copal, Nicolle, Karin (allemaal uit Diessen, Middelbeers eo) Ook het verplichte wandeluitstapje naar Limburg was erg leuk

2005, angela van denberk

De speelplaats, van de blaadje...

De speelplaats, van de blaadjes aan de bomen maakten we altijd broodjes (met zand ertussen). Juffrouw Gerrie vd Boogaart-Van Boxtel, ik heb zelfs toen ik een jaar of 15 was nog een tijdje op haar 3 zoontjes gepast.

2005, angela van denberk

zeer leuke lagere schooltijd e...

zeer leuke lagere schooltijd en met name goede herinnering aan Frater Cosmas. Ik had bij hem ook wel een streepje voor geloof ik. Kreeg voor mijn huwelijk nog een kaartje met een tientje erin!!! Minder goede herinneringen aan Frater Bakx, mijn schrik was groot toen ik zag dat ik bij hem de trouwkapel (vd fraters) moest bespreken.

2005, angela van denberk
?