Bekijk het volledige profiel van angela tinkhof en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 8

angela tinkhof heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

de leukste klas was toch wel d...

de leukste klas was toch wel de 3e en 4e klas. alleen maar meiden dus net een kippenhok. ik, wilma en nicole waren altijd samen sóchtends een uur van te voren bij de metrohalte voorschotenlaan om daar op elkaar te wachten om naar school te gaan. en een lekker broodje kipburger delen in de pauze en een sjekkie te roken natuurlijk. en waar we ook goed in waren was mevrouw kuenen gek maken dat ze er ziek uit zag en dan nog voor elkaar krijgen dat we naar huis mochten. en knokken in de metro met carlijn, danielle, wilma, nicole en ik tegen 3 van die kutjongens,3 koppen groter dan ons, maar we hadden ze wel de t.... geslagen. hahahah

2006, angela tinkhof

dat ik altijd in de kleuterkla...

dat ik altijd in de kleuterklas bij juf pauline ruzie met natoucha had om de blauwe cowboylaarzen. mijn favoriete juffrouw was toch wel nienke van de beren waar ik in groep 7 bij in de klas zat. en in de pauze voetballen tegen de rijkepikkenschool. wat altijd knokken werd.

2006, angela tinkhof
?