Angela liefdansdotje-61 at hot Schaaf-Verhoeven

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Angela liefdansdotje-61 at hot Schaaf-Verhoeven en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Angela liefdansdotje-61 at hot Schaaf-Verhoeven heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het was gewoon een super knusse school, Meester Spier en meester Kolk beschouw ik toch wel als mijn favorieten.

  Het was gewoon een super knusse school, Meester Spier en meester Kolk beschouw ik toch wel als mijn favorieten. De film die we in groep acht hebben gemaakt was ook helemaal geweldig. De weespermop heette die geloof ik. Heeft iemand die toevallig nog ergens op band staan? Op de kleuterschool hadden we juffrouw Tempel een schat van een mens. En juffrouw Smit kan ik me ook nog goed herinneren zij wist altijd precies wie er wat uitvoerde. Ik zat in de 6de klas met Erika, michael de haan, Natasja Schaaf, Danny van de Weert, Berry, en de rest zoek ik nog op.

  Amandelschool, 1981

  Ik heb een hele gezellige schooltijd gehad.

  Ik heb een hele gezellige schooltijd gehad. Het verzorgen van de dansen tijdens de musicals is iets waar ik nog steeds met veel liefde en plezier op terugkijk. Enne we hadden echt een super examen stunt. Het schoolplein was omgebouwd tot stormbaan, kuub zand voor de ingang. Zag er geweldig uit. Echt een hele leuk tijd gehad op deze school, ik heb er dan ook een jaartje langer over gedaan, het was gewoon veel te gezellig. Namen die ik mij herrinner zijn: Miranda Janssen, Joost De Wissel, Petra (truusje), Rooie, Ramon Spies, Michel Dijkgraaf, Erno Rorive(logisch), Claudette, Nuria Sais, Jordy, en als ik even ga graven kom ik vast nog wel meer namen tegen.

  Christelijke IVO MAVO Overv..., 1989

  ?