Angela Kentrop

Kent 0 personen

Burg. staat - , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Angela Kentrop en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Angela Kentrop heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Bertrand Russell was alleen maar feest wat ik mij herinner.

  Bertrand Russell was alleen maar feest wat ik mij herinner. Te gekke werkweken. Met mijn vriendin Edy de Graaf en nog twee meiden uit Assendelft ontzettende lol gehad. Roken, drinken, 's nachts naar andere huisjes toe en eiergevechten. Van leraren kan ik mij helaas niet veel meer herinneren. Ik ben in 5 havo blijven zitten, dus heb nogmaals het examenjaar overgedaan, waardoor het een makkie was. Ik weet nog dat ik in dat jaar al mijn boeken 'echt' gelezen had en niet alleen de uittreksels. In het laatste jaar kreeg ik verkering met Raymond Lindoorn die ook op onze school zat.

  Scholengemeenschap Bertrand..., 1982

  Ariens mavo stond bekend als huiswerkfabriek daarentegen toch een leuke tijd gehad.

  Ariens mavo stond bekend als huiswerkfabriek daarentegen toch een leuke tijd gehad. Leraren die ik nog herinner zijn Korver (had ik voor handelskennis), De Moor (duits), Van Marle (aardrijkskunde) en natuurlijk Temme (Frans). Die vaak met een rood hoofd en tranen in de klas stond. Oh ja en natuurlijk Spoor en die spoorde echt niet met zijn petje op in de klas midden in de zomer. Handarbeid van Klein, was een aantrekkelijke man wat ik mij nog herinner. Gym van ?? (was gek op tennis)later kregen wij volgens mij een vrouw. En oh ja tekenen van een heel artistiek mens. Was een hele goede school. Vriendinnen waren: Monique Kwantes (mijn nichtje), Edy de Graaf (nog steeds een goede vriendin) en Marja Albregt.

  Dr. Ariëns MAVO, 1978

  Kan mij niet zo veel meer van deze school herinneren alleen het spelen op het schoolplein en dan voornamelijk het spelletje 1,2 3 .

  Kan mij niet zo veel meer van deze school herinneren alleen het spelen op het schoolplein en dan voornamelijk het spelletje 1,2 3 ... 7 wie zal ik een kusje geven. Degene die toen erg in trek was, was Raymond Millarson. Ook kan ik mij nog iets herinneren van het het spelletje 'beeldenstorm'. Dan moest je als een beeld gaan staan en .... de rest weet ik niet meer. Oh ja.... ik weet nog dat in de 3e klas iemand vlak bij mij zat en die at altijd broodjes met pindakaas. Heb ik nog steeds een trauma van overgehouden. Afschuwelijke stank. Volgens mij heette die jongen iets van Pierre. Ik ben benieuwd of hij nog steeds zo dol is op pindakaas.

  Willem Coopalschool, 1972

  ?