Angela Haaima

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Angela Haaima en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Angela Haaima heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  FD gedaan, eerst het gezellige gebouw aan de Fesevurstraat en Tessenmacherstraat, later in de leerfabriek aan de Handelskade.

  FD gedaan, eerst het gezellige gebouw aan de Fesevurstraat en Tessenmacherstraat, later in de leerfabriek aan de Handelskade. FM gedaan, maar in de Thuiszorg terechtgekomen (de 'zachte' kant bleef trekken hahaha). Docenten die me het meest zijn bijgebleven zijn Marchiene Buiter, Katinka van Heerde en Dirk Manné(allemaal nog bedankt voor wat jullie voor me gedaan hebben tijdens mijn studietijd!).

  Hogeschool IJselland, 1994

  Maar 1,5 jaar hier op school gezeten in de vijfde klas en in groep 8.

  Maar 1,5 jaar hier op school gezeten in de vijfde klas en in groep 8.

  Monteverdischool, 1984

  Eerst de Van Kesselschool, daarna het Speelwerk (toen nog een katholieke lagere school en geen gereformeerde lomschool).

  Eerst de Van Kesselschool, daarna het Speelwerk (toen nog een katholieke lagere school en geen gereformeerde lomschool). Ergste herinnering: dat ik van 'Mijnheer' Sjaak op toiletpapier moest schrijven in de tweede klas, omdat ik niet netjes schuin kon schrijven. Leuke tijd gehad in de derde en vierde klas bij Cor Otte.

  Van Kesselschool, 1980

  ?