Angela Ghafoerkhan

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Angela Ghafoerkhan en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Angela Ghafoerkhan heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb op deze school mijn stage gedaan 9 weken lang ik gaf les in groep 3 een was geweldig! Ik kom zelf uit nederland en doordat ik hier 3,5 maand ben geweest ben ik erachter gekomen dat ik daar echt wil wonen en graag zou willen werken op deze school in

  Ik heb op deze school mijn stage gedaan 9 weken lang ik gaf les in groep 3 een was geweldig! Ik kom zelf uit nederland en doordat ik hier 3,5 maand ben geweest ben ik erachter gekomen dat ik daar echt wil wonen en graag zou willen werken op deze school in Suriname!HEt was de tijd van me leven zeker weten!

  PETRUS DONDERSSCHOOL, 2005

  Ik begin dit jaar september 2006 op de Haagse hHoge school ik kom zelf uit breda en ga de opleiding.

  Ik begin dit jaar september 2006 op de Haagse hHoge school ik kom zelf uit breda en ga de opleiding..Maatschappelijk dienstverlening doen...daarin zit ICT,Rechten,Sociologie en psychologie!...Ik ben benieuwd

  Haagse Hogeschool - sector ..., 2006

  Ik heb vanaf groep 1 tot en met groep 8 op hagehorst gezeten ik heb daar een geweldige tijd gehad.

  Ik heb vanaf groep 1 tot en met groep 8 op hagehorst gezeten ik heb daar een geweldige tijd gehad...Nu loop ik daar al 3 jaar stage,,Mijn eerste was groep acht bij me eigen oude leerkracht L.van merwijk..Daarna in groep 3 en vier..Het is een school waar elk kind van nederland wel op moet zitten!

  Hagehorst, 1990

  ?