Bekijk het volledige profiel van Angela Elk en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 5

Angela Elk heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Erg spannend om vanaf de klein...

Erg spannend om vanaf de kleinschalige lagere school naar de 'grote' school te gaan. In het begin een beetje verloren gevoeld, in de brugklas blijven zitten. Maar vanaf 3e klas HAVO naar de dependance in het centrum van Utrecht gegaan. Op de Kromme Nieuwe Gracht voelde ik me weer thuis, gezellig, knus en in de pauzes lekker naar de stad, naar Betje Boerhave snoep halen en spoorpunten op de Nobelstraat. Ik heb daar mijn eindexamen in 1980 gehaald. Een heerlijke tijd!!

2007, Angela Elk

Ik heb hier een hele leuk tijd...

Ik heb hier een hele leuk tijd gehad. Ik heb me altijd welkom en geaccepteerd gevoeld, ook al was ik best heel verlegen. Jacqueline Visser was mijn schoolvriendinnetje, maar ook Karin Mol, met wie ik nu nog steeds contact heb. Wat ik nooit zal vergeten is het ophalen van de kranten voor de Texelwerkweek in de 6e klas. Wat was dat zwaar, maar die week was zo fantastisch dat ik nu nog steeds naar Texel voor korte vakanties ga. Ik heb mijn hart aan dat eiland verloren!! Ik denk zeker met plezier aan de Ariënsschool terug! Bedankt!!

2007, Angela Elk
?