Bekijk het volledige profiel van Angela deGroot en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Angela deGroot heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Het stijve stage-uniform. De v...

Het stijve stage-uniform. De verplichte witte schoenen. De mentrix in de zusterflat die van niets op de hoogte was. De 'dubbele bezetting' van de flat in het weekend. De kermis voor de deur. Het samen delen van ervaringen. Het bellen op de gang of in de telefooncel en iedereen kon het horen. Het niet mogen koken in de keuken maar het stiekum wel doen. De vieze koelkasten en nog veel meer.

2005, Angela deGroot

Het vele buitenspelen op het s...

Het vele buitenspelen op het schoolplein, het elastieken, knikkeren, ren-spelletjes. Het kiezen van groepjes tijdens de gym (vreselijk). Het kweken van plantjes in de les. Het schrijven met potlood en pas met vulpen mogen schrijven als je netjes kon schrijven (ik pas heeel laat dus). Fijne school.

2005, Angela deGroot

In de pauze naar de markt lope...

In de pauze naar de markt lopen en dan een zakje stroopwafelkoekkruimels halen voor een kwartje. En dan geluk hebben als er een beetje stroop in zat. Het was een fijne school maar erg veel herinneringen heb ik er niet aan overgehouden

2005, Angela deGroot
?