Angela Brouwer

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Angela Brouwer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Angela Brouwer heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hier heb ik de avondopleiding dierverzorger/biotechnisch laborant gevolgd.

  Hier heb ik de avondopleiding dierverzorger/biotechnisch laborant gevolgd. Was een leuke opleiding. Ging hier samen met o.a. Walter Klinkhamer heen.

  Dr. ing. Ghijssen Instituut, 1979

  Herinner mij de volgende leraren: van Lunteren,gymleraar: een geweldige aardige man, die je altijd wilde helpen als je moeilijkheden had.

  Herinner mij de volgende leraren: van Lunteren,gymleraar: een geweldige aardige man, die je altijd wilde helpen als je moeilijkheden had. Mevr.v.Wingerden: Strenge, maar rechtvaardige lerares. Ik herinner mij hoe erg ze het vond toen haar agenda gestolen was. de Wit: Geschiedenis leraar, kon boeiend vertellen, ik heb er ook nog bijles van gehad. v.Keulen: Aardrijkskundeleraar Mevr.Thung: Duitse lerares, waar je ontzag voor had… van de Ven: speelde gitaar op kamp (Vlieland) Mijn beste vriendin was toen Annet de Jong. We woonden in dezelfde straat en zaten in dezelfde klas. Verder gingen wij veel om met Marja Stro en Josina de Stigter. (ook klasgenoten) Josina was erg handig in het strakker maken van spijkerbroeken. Want in die tijd moesten spijkerbroeken superstrak zitten en werden dus direct na het kopen ingenomen. Verder herinner ik mij dat er in de klas veel kinderen uit het schippersinternaat zaten. Zoals Gardien, Huibertje en Johanna.

  Bernhard MAVO, 1973

  Aan deze school heb ik leuke herinneringen.

  Aan deze school heb ik leuke herinneringen. De eerste jaren was mijn beste vriendinnetje Adrie Borst. Later was dat Tini Vernooy. Heel veel gelachen met haar. Toen ik op school kwam was het nog een meisjes school. Ik herinner mij nog dat de eerste jongen bij ons in de klas kwam: Guus Ras(t). Later kwamen daar nog Gijs, Kees, Andre,Hans en Marcel bij. Verder herinner ik mij dat we regelmatig vriendinnengroepjes hadden. Zoals met Hanneke Huiden, Marjan Vendrig en Dorella Heijman. Jammer dat de klas uit elkaar viel door het Jenaplan. Veel kinderen gingen toen van school.

  De Rijnhuize school, 1966

  ?